Friday, 13 May 2016

Advanced Joint Health Tablet


Size – 60 tablets 

Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%. 

Advance Joint Health Complex* mengandungi satu bentuk ekstrak Boswellia yang telah ditunjukkan didalam kajian klinikal, mampu meningkatkan keselesaan sendi didalam jangkamasa seawall % hari – hampir 28% lebih pantas dari yang didakwa oleh satu jenama terkemuka! 

Ramuan yang dirumus secara saintifik ini merangkumi ramuan yang terbukti secara klinikal: 

- Menggalakkan mobiliti* 
- Meningkatkan fleksibiliti* 
- Meningkatkan fungsi sendi* 
- Menyokong kesihatan sendi untuk jangkamasa panjang* 

Juga merangkumi kombinasi nutrient kesihatan-sendi yang direka khas: 
zinc, kuprum, manganese, dan Vitamin C – setiap satunya memainkan peranan yang unik dan kritikal didalam membangunkan kolagen penghubung dan rawan yang sihat.

* Tidak seperti kebanyakkan supplemen kesihatan sendi, New Advanced Joint Health Complex* tidak mengandungi kondroitin, satu bahan yang terbukti didalam ujian klinikal menghalang penyerapan glukosamin. New Advanced Joint Health Complex* adalah 100% bebas kekerang dan 100% vegetarian – tidak langsung mengandungi sumber haiwan. 

Apakah perbezaan di antara sendi yang sihat dan sendi yang stress? 

Sendi yang Stress
Sendi yang Sihat 
Rawan menjadi lemah dan rapuh. 

Meningkatkan cushioning: 

Glukosamin membantu memelihara rawan-cushioning perlindungan diantara sendi yang membolehkan mereka bergerak lebih bebas.

* Tisu penghubung sekeliling terurai. Memelihara tisu penghubung yang sihat: Zink, kuprum, manganese, dan vitamin C membantu membina kolagen dan lain-lain komponen tisu penghubung yang member kekuatan dan struktur kepada sendi.

* Geseran berlaku diantara tulang-tulang yang mengeluarkan kimia yang menyerang rawan, menyebabkan ketidakselesaan dan mobiliti yang terhad. Meningkatkan keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia pantas membantutkan mekanisma respons stress tubuh untuk membaiki keselesaan sendi.

* Boswellia dan Ingredien utama lain. Ekstrak Boswellia: Diperolehi dari resin pokok Boswellia serrata, ekstrak botanical ini mengandungi asid boswellik yang menhalang formasi leukotrien, kimia yang dihasilkan oleh tubuh yang menyerang tisu sendi menyebabkan ketidakselesaan sendi. Ekstrak proprietary Boswellia yang digunakan didalam New Advanced Joint Health Complex

* mengandungi konsentrasi yang tinggi AKBA (3-acetyl-11-keto-beta-boswellic acid), satu asid boswellic, dan lain-lain konstituen Boswellia yang digabung untuk menghasilkan bioaktiviti yang lebih unggul dari hanya AKBA. Didalam kajian klinikal terbaru, para peserta yang mengambil ekstrak Boswellia di dalam New Advanced Joint Health Complex
* melaporkan keselesaan sendi yang lebih baik, pergerakkan yang lebih mudah, dan kemampuan yang lebih untuk melakukan aktiviti harian, bebanding dengan mereka yang mengambil suatu lagi jenis ekstrak boswellia yang mengandungi tahap AKBA yang lebih tinggi. 

Ekstrak jagung membekalkan sumber glukosamin yang pekat. 

Glukosamin: Glukosamin adalah satu jenis gula amino yang berfungsi sebagai blok utama pembinaan struktur proteoglycans, komponen struktur rawan dan cecair diantara tulang yang membekalkan pelinciran. Banyak kajian yang telah diterbitkan menunjukkan supplemen glukosamin membantu meningkatkan pelbagai gerakan, mobiliti, dan fleksibiliti. Kajian bertahun-bentuk glukosamin sendi untuk jangka panjang. New Advanced Joint Health Complex* menampilkan glukosamin hidroklorid, sumber yang paling tinggi konsentrasinya. Ianya diperolehi dari sumber sayuran, berbanding dengan kebanyakkan glukosamin yang diperolehi dari sumber kekerang. 

Vitamin C: New Advanced Joint Health Complex* membekalkan 100% Daily Value (Nilai Harian) Vitamin C, satu nutrien yang diperlukan bagi sintesis kolagen.

Zink, kuprum dan manganese: Mineral surih ini diperlukan untuk membina tisu penghubung. 

Manfaat 

- Meningkatkan keselesaan sendi se-awal 5 hari* 

- Keselesaan sendi hampir 28% lebih cepat dari yang didakwa oleh Osteo Bi-Flex®1* 

- 45% lebih berkesan meningkatkan keselesaan sendi dari Osteo Bi-Flex®2* Ciri-ciri - 100% beba kekerang. 

- 100% vegetarian. 

- 100% bebas kondrotin untuk penyerapan glukosamin yang baik. 

- Hanya 2 kapsul sehari. 

- Kapsul yang mudah ditelan.

 - Tiada perasa tiruan, pemanis, atau pengawet. 

- Bebas gluten.

No comments:

Post a Comment