Monday, 16 May 2016

Vivix4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular

 • Kerosakan DNA – Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu “typo” (kesilapan dari yang asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur. Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki sellular DNA.

 • Pengawalan Genetik – Pengawalan genetic menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular. Di dalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix mengaktifkan satu pengawalan genetic utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular. 

Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-sel – Mitochondria (Penjana tenaga) di dalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan Mitochondria menurun fungsi sel turut menurun. Ramuan Vivix menggalakkan Biogenesis (pembentukkan baru) Mitichondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel. 

Penimbunan Protein AGE – Penimbunan Protein AGE (Advanced Glycation End Product) boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur. Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unit dalam anggur “muscadine”) untuk melambatkan pembentukkan protein AGE. Di dalam kajian makmal, ramuan Vivix telah menunjukkan ia member impak kepada empat mekanisma utama penuaan pada tahap sellular.• Melindungi dan membaiki sellular DNA 
• Memberi impak positif kepada pengawalan genetik 
• Menggalakkan Biogenesis (pembentukkan baru) Mitochondria 
• Melambatkan pembentukkan protein AGE juga menolong membantu / memelihara : Kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap sellular, kesihatan dan kesejahteraan.
No comments:

Post a Comment